Gå til vores registrerings side for at oprette en konto. Det er nemt og tager kun 2 minutter.

Oprettelses formularen beder om 2 ting fra dig, din e-mail og din ønskede adgangskode, udfyld disse felter og tryk "PRØV GRATIS".

Du logges automatisk ind i systemet og bliver mødt af vores onboarding wizard, hvilket vil føre dig sikkert ind i vores platform med alt den information vi har brug for fra dig, til at give dig den bedste oplevelse.

Trin 1: Personlig information

Første trin i vores onboarding, er dine personlige oplysninger såsom dit navn, adresse, by, telefonnummer og land.

Når du har valgt et land, vil der kommer endnu 2 valg.

Sprog
Du har mulighed for at vælge imellem Dansk og Engelsk. Hele platformen er oversat, så at du nemt kan bruge alle funktioner i dit sprog.

Valuta
Du kan vælge imellem DKK og USD som din fortrukne valuta. Priserne i platformen bliver vist i denne valuta, og du vil også blive opkrævet efter den valgte valuta når du opretter et abonnement.

Vigtigt: Når du har købt et abonnement, vil du efterfølgende ikke kunne skifte valuta.

Trin 2: Konto type

Andet trin i vores skal du vælge hvilken konto du ønsker at oprette. Personlig eller erhverv.

Personlig
Vælger du en personlig konto, har vi ikke brug for flere information.

Erhverv
Vælger du erhvervskonto, skal vi bruge navnet på din virksomhed, samt du skal validere dit CVR nummer.

Du finder dit CVR nummer på f.eks. Virk.dk, og efter du har indtastet det skal du klikke på "Valider" knappen, som vil tjekke om dit CVR er gyldigt.

Hvis dit CVR nummer er nyt, kan vi muligvis ikke validere det, da databaserne ikke opdateres dagligt. Kontakt evt. support hvis du har problemer med CVR validering.

Du er nu færdig med konto registrering og onboarding. Fantastisk!