Vi giver support til både gratis og betalte konto´er via chat som findes nederst i højre hjørne, både her på hjælpe sektionen, og inde i platformen.

For at vi nemmere kan hjælpe dig, anbefaler vi at du altid bruger chat, så vi kan følge tidligere sessioner, og så vi hurtigt ved hvilken konto det drejer sig om.

Du har altid vores support lige ved hånden uanset hvor du befinder dig på vores hjemmeside, og vi gør vores bedste for at give dig den bedste oplevelse.