Kontakt lister er samlingspunktet for alle dine aktiviteter i Mailforge platformen. For at oprette en ny kontakt liste, skal du klikke på menu punktet "Lister" i venstre side.

Derefter skal du klikke øverst højre hjørne på "Opret liste", hvilket åbner en formular hvor 2 sektioner kan udfyldes.

Detaljer

Liste navn: Navnet på din kontakt liste, så du nemt kan genkende den i platformen.

Beskrivelse: Lav en god beskrivelse af listens formål.

Fra navn: Standard afsender navn på dine afsendte kampagner og e-mails.

Fra e-mail: Standard afsender e-mail på dine kampagner og e-mails.
Læs mere om "Afsender domæner".

Hvor tilmelder kontakter sig denne liste: Denne URL bruges som standard retur adresse på dine formularer, samt flere "tilbage" knapper rundt omkring i platformen. Udfyld derfor denne korrekt, og præcis.

Afsender information

Person / Virksomhed / Org: Indtast et navn som dine modtagere vil genkende, så det ved hvem de modtager e-mails fra.

Adresse felter: Standard adresse felter.

Påmind dine kontakter:
Påmind dine kontakter om hvordan de endte på din kontakt liste. Dette sænker chancen for at dine modtager har glemt dig, og melder dig for spam.

Afslut oprettelsen af din kontaktliste ved at klikke "Opret" øverst i højre hjørne.