De fleste tabeller i Mailforge har dynamiske kolonner hvor du selv kan vælge rækkefølge og synlighed efter dit ønske.

For at åbne kolonne filtreringen på en tabel, skal du klikke på kolonne ikonet.

Du kan nu ændre rækkefølgen på kolonnerne ved at trække i venstre ikon. Hold musen nede på træk ikonen og træk den til den placering du ønsker kolonnen skal være.

Du kan også vælge om en kolonne skal være synlig eller ej, så du kun ser de informationer du ønsker. Du trykker blot på synligheds ikonet i højre side.

Din opsætning gemmes individuelt for hver eneste liste i systemet, så du kan sortere og filtrere hver eneste liste fuldstændig som du ønsker.