For at rette en kontakts oplysninger, skal du navigere til den kontakt liste der indeholder kontakten.

Her kan du bruge søgefunktionen øverst til højre i tabellen for at finde frem til den kontakt du ønsker at ændre. Søgefunktioner søger automatisk i alle felter.

Du kan herfra vælge hurtig rettelse, som du tilgår via profil ikonet i højre side. Som åbner kontaktens oplysninger til hurtig rettelse.

Eller Klik på e-mailen af den kontakt du vil rette, som åbner en ny side med alt information om denne kontakt.

Ret de informationer du vil, og tryk "Gem".