For at oprette segmenteringer på dine kontakt lister skal du navigere til listen du ønsker at oprette et segment på. Du skal derefter gå ind i "under menu" punktet "Segmenter".

Her vil du finde tidligere oprettede segmenter, og mulighed for at oprette nye ved at klikke på "Opret segment" øverst i højre hjørne.

Du er nu i vores segmenteringeditor som giver dig mulighed for at oprette segmenter og se de matchende kontakter løbende mens du arbejder. Husk at giv dit segment godt navn og beskrivelse.

Oprettelse af et segment

Dit primære arbejdsområde er i definering af segmenter, hvilket giver dig nogle muligheder for at ramme det helt rigtige segment.

Der er automatisk oprettet en segment gruppe for dig, som indeholder 1 regel efter e-mail feltet.

Lad os afprøve denne regel, ved at vælge typen "Indeholder" i 2. felt (regel operatoren), og derefter skriver du "hotmail" i værdi feltet. Dette betyder at du nu kun inkluderer alle kontakter i dit segment hvor deres e-mail indeholder "gmail".

Hvis du allerede har kontakter på din liste som har en hotmail, vil du se en liste i bunden med de matchende kontakter.

Segment gruppe

Segment grupper indeholder alle de regler du ønsker at filtrerer dine kontakter imod. Du kan oprette flere af disse segment grupper ved at klikke på "Tilføj segment".

Som standard vil denne gruppe sættes op som "OG" filtrering. Hvilket betyder at dit kontakter skal matches i begge segment grupper.

Hvis du vælger "ELLER", så skal dit segment matche endten den ene eller den anden, men ikke nødvendigvis begge.

Regler

Regler kan bruges til at sætte filtreringer op på felter og værdier. Du kan tilføje så mange af disse som du ønsker, ved at klikke på "Tilføj regel" inde i segment grupper.

Du kan få nogle utrolig målrettede segmenter ved at kombinere adskillige regler og grupper, så du kan sende mere personlige kampagner og opnå bedre konverteringer.