For at oprette felter på din kontakt liste, skal du navigere til den liste du ønsker at redigere. Når du er inde på din kontakt liste skal du klikke på "under menu" punktet "Felter".

Herinde præsenteres du for din listes nuværende felter og en række kolonner som er beskrevet herunder.

Felt label: Navn og placeholder på dit felt, hvilket vil blive vist i dine formularer.
Type: Input type på feltet, som vi basere valideringer, og segmenteringer ud fra, du kan ikke ændre dette felt, men er blot information.
Påkrævet?: Dette bestemmer om felter er påkrævet at udfylde.
Synlig?: Dette bestemmer om et felt er synlig på dine formularer. Bruges ofte i når man ønsker brugerdefineret data med fra ens egen platform.

Oprettelse af felter

For at oprette et nyt felt på din liste, skal du klikke på knappen "Tilføj felt".

Du vil blive præsenteret for alle de felt typer vores platform understøtter. Vælg det felt du ønsker at tilføje og klik på den.
Feltet oprettes med standard indstillinger som du kan ændre i listen.

Så snart du er færdig skal du huske at gemme dine ændringer øverst til højre.