For at tage skridtet fra den gratis konto du har, til et betalt abonnement skal du navigere til Abonnement siden, som du finder under Fakturering -> Abonnement.

Her kan du se dit nuværende plan, nuværende forbrug samt priser.
I toppen til højre har du mulighed for at skifte mellem månedlig eller årlig betaling hvor du modtager 15% rabat.

Vælg det plan du ønsker at abonnere på, og tryk derefter "Opgrader".

Du viderestilles herefter til en betalingsvindue, hvor du skal indtaste dine betalingsoplysninger. Du kan skifte betalingskort når som helst efter oprettelse.

Ønsker du at vi automatisk opgradere din konto, så du ikke risikere at miste tilmeldinger pga. dit abonnement ikke dækkede de nye tilmeldinger, kan du vælge at slå "Auto-opgrader" til.

Dit abonnement er nu oprettet!