Er dine totale kontakter tæt på begrænsningerne i dit nuværende abonnement kan du nemt opgradere med få klik.

Du skal navigere til siden Fakturering -> Abonnement som du finder her

Her kan du trykke på dit nuværende plan, og vælge det plan du ønsker at justere dit abonnement til. Du vil blive præsenteret med en knap til at opgradere eller nedgradere afhængig af dit valg.

Dit abonnement kan ikke nedgraderes under dit nuværende totale kontakt behov.

Har du nogle spørgsmål omkring abonnementer og vores faktureringssystem, er du velkommen til at kontakte os.