For at rette dine kontoindstillinger skal du navigere til siden Konto -> Indstillinger.

Her kan du rette alle dine personlige oplysninger, sprog, valuta (såfremt du ikke har et aktivt abonnement), Tidszone, dato og tidsformat.

Du kan også skifte din adgangskode på denne side, samt slette din konto.

Bureau funktioner
Her har du også mulighed for at aktivere bureau funktionerne, som giver din konto mulighed for at oprette og administrere andre konti´er i platformen. Dermed kan du nemt kontrollere dine kunders e-mail markedsføring.

Bemærk: Det kræver et betalt abonnement for at kunne aktivere denne funktion.