For at du kan begynde at administrere dine kunder eller venners konto´er, skal du ind på siden Bureau -> Klienter.

Her har du 2 muligheder øverst til højre.

1. Opret klient

Tryk på knappen "Opret klient", hvilket præsentere dig for en formular som skal udfyldes for at kunne oprette klienten.

Når du trykker "Opret", vil kunden automatisk modtage en e-mail med videre oplysninger, hvor de skal ind og aktivere deres konto.

Du har ikke adgang før de har gjort dette.

2. Anmod adgang

Denne metode, skal du blot klikke på knappen "Anmod adgang", hvorefter du skal indtaste e-mail på den konto du ønsker adgang til.

Når kunden har godkendt, vil du have adgang til kontoen.

Man kan altid fjerne adgang igen, både fra bureau og kundens side.