Brugerdefinerede domæner er vores måde at sikre os, at du faktisk ejer det domæne du ønsker at implementere formularer på.

Godkendelse af domæne

For at oprette dit egne domæner, skal du navigere til siden Konto -> Domæner.

I højre side af tabellen finder du et tekst felt, hvor du kan indtaste dit domæne.
Domæne skal indtastes som f.eks. domæne.dk. Der skal hverken være http/https, www, eller stier efter domænet da det kan lave konflikter i godkendelsen.

Efter oprettelsen skal du indtaste en e-mail under det nyoprettede domæne, hvorefter du vil modtage en bekræftelses e-mail.

Klik på bekræftelses linket i e-mailen, og dit domæne er nu bekræftet og godkendt.

Herfra kan du også aktivere domænet som afsender domæne, hvilket du kan læse mere om her: Afsender domæner