Afsender domæner er domæner som har gennemgået en mere dybdegående godkendelse af ejerskab.

Disse domæner bruges som "Fra e-mail" i dine kampagner, og det er påkrævet at kunne bekræfte ejerskab af disse via et TXT record i dit domæne´s DNS zone.

Når først du har bekræftet ejerskab, kan vi vise 100% tillid til dit domæne i vores system, og tillade dig at bruge det som afsender i dine e-mail kampagner.

Bemærk:
Du kan sagtens bruge domæner du ikke har bekræftet, dine kontakter vil stadig se din afsender email, men den reélle afsender er en af Mailforge´s domæner.

Hvordan opretter og bekræfter jeg et domæne?

For at oprette et domæne skal du navigere til Konto -> Domæner.

I højre side af tabellen finder du et tekst felt, hvor du kan indtaste dit domæne, eller vælge et du allerede har oprettet.
Domæne skal indtastes som f.eks. domæne.dk. Der skal hverken være http/https, www, eller stier efter domænet da det kan lave konflikter i oprettelsen.

Hvordan opretter jeg TXT records i min DNS?

Efter du har oprettet domænet og bekræftet det via e-mail, vil du have muligheden for at aktivere dette domænes afsender mulighed, og du vil blive præsenteret for de TXT records, som skal tilføjes til dit domænes DNS zonefil.

Vi har her, en samling af vejledninger for de typiske brugte hosting udbydere.
[KOMMER SNART]

Hvordan bekræfter jeg mit domæne?

Efter du har tilføjet TXT feltet i dit domæne´s DNS zonefil, skal du bekræfte tilføjelsen ved at trykke på knappen "Bekræft" under domæne indstillingerne.

Der kan godt gå op til 24 timer, før at ændringerne træder i kraft, så du vil muligvis modtage en fejl om, at TXT feltet ikke eksistere endnu. Hvis dette sker, prøver du blot til senere. Typisk går der ikke mere end en times tid.

Så snart godkendelsen er gået igennem, vil du kunne bruge domænet som afsender i dine e-mail kampagner.