Hostede sider er standard landings sider for dine lister. Hostede sider er unikke til hver liste du har, og kan ændres både indhold og udseende i vores nemme editor.
Alle hostede sider har hver især forskellige formål beskrevet herunder.

Du finder hostede sider under menu punktet "Lister". Vælg her den liste du ønsker at redigere hostede sider for.

Du vælger derefter "under menu" punktet "Formularer".

I højre side finder du en adgangen til redigering af hostede sider, vælg den side du ønsker at redigere og klik på "Rediger". Du kan også skifte imellem siderne inde i editoren.

Hvordan bruger jeg editoren?

[VIDEO]

Hvilke sider kan jeg redigere?

Tilmelding
Denne side er platformens egne standard formular for tilmeldinger til din kontakt liste. Du kan linke direkte til denne formular for at få nye tilmeldinger til din lister.

Tilmelding succes
Denne side vises hvis en tilmelding er udført korrekt. Du kan tilføje vigtige informationer til din nye kontakt, eller blot takke dem for deres interesse.

Bekræft tilmelding
Når en kontakt tilmelder sig dine lister, uanset om det er via normale formularer eller pop-up´s, så vil de modtage en bekræftelses e-mail, som sender dem til denne side. Dette gøres for at bekræfte kontaktens e-mail og give deres e-mail udbyder info om, at dette ikke er spam, men ønsket e-mails.

Afmelding
Alle kampagner der udseendes har i deres footer et afmeldings link som er påkrævet.
Dette link går til denne side, hvor kontakten skal bekræfte sin e-mail før de kan afmeldes fra din liste.

Afmelding succes
Bekræftelses side for korrekt afmelding af listen.

Profil
I alle kampagner finder dine kontakter et link til at kunne redigere deres kontakt detaljer, og se hvilke informationer du har om dem.
På denne side kan de opdatere deres informationer.

Profil succes
Denne side vises ved korrekt opdatering af en kontakts informationer.