Dine kontakter møder forskellige formularer og e-mails på deres vej sammen med dig, og disse kan selvfølgelig blive oversat til dit eller dine kontakters sprog.

Du finder oversættelses områder under hostede sider editoren, hvilket du finder under menu punktet "Lister".

Du vælger derefter "under menu" punktet "Formularer".

I højre side finder du en adgangen til redigering af hostede sider, vælg hvilken som helst side og klik på "Rediger", da værktøjet findes globalt på dem alle.

Hvor finder jeg oversættelsesområdet?

Når du er inde i hostede side editor´en, findes der en fane øverst til venstre som hedder "Oversættelser".

Herinde finder du oversættelses muligheder for følgende.

Tilmeldings e-mail
Her kan du oversætte indholdet i den bekræftelses e-mail der udseendes til dine kontakter.

Afmeldings e-mail
Her kan du oversætte indholdet i den afmeldings bekræftelse, som der udseendes ved afmelding af dine lister.

Globale oversættelser
Her finder du oversættelser forbundet med validering af felter. Du kan beholde standard oversættelsen, eller vælge at lave dine egne.

Husk at gem øverst i højre hjørne, så snart du er færdig med at redigere.