For at oprette en pop-up formular til din hjemmeside, skal du navigere over til den liste du ønsker at oprette en pop-up for.

Gå ind under "under menu" punktet "Formularer" og klik på + ikonet for at tilføje endnu en formular til listen.

Du vil blive præsenteret for et vindue hvor du skal vælge den type pop-up du ønsker at oprette, eller genbruge en af dine gemte skabeloner.

Hvordan bruger jeg editoren?

Pop-up editoren har rigtig mange funktioner og muligheder, og vil derfor være forklaret grundigt i videoen herunder.

[VIDEO]

Se flere hjælpe artikler om brugen af pop-up´s hvis du er i tvivl.