Embed formularer har en simpel formular editor, hvor du hurtig kan lave tilmeldingsformularer for dine kontaktlister. Du kan designe dem eller bruge den helt standard uden nogen styling, som du så kan indsætte på dine hjemmesider.

For at oprette en ny embed formular, skal du navigere til menuen "Lister", og vælge den liste du ønsker at oprette for. I under-menuen klikker du på "Formularer".

I højre side vil du se "Form generator", hvor du har adgang til vores editor.

Du kan se i videoen herunder hvordan den bruges:
[VIDEO]

Så snart du er færdig, kopiere du embed koden og indsætter på de hjemmesider du ønsker.