For at komme hurtig i gang, kan du vælge at importere dine kontakter fra andre platforme. Vi understøtter i øjeblikket importering af CSV filer.

For at importere dine kontakter skal du navigere til den kontakt liste du ønsker at importere til. I undermenuen på listen har du "Import".

Her vælger du den fil du ønsker at importere og klikker næste.

Du vil nu have muligheden for at vælge de felter der findes i din fil til venstre, og hvor de skal indsættes i din liste til højre. Du kan også vælge at springe felter over ved at klikke på krydset i venstre side.

Du skal nu vælge hvordan du ønsker at importere dine kontakter, og du har disse muligheder:

Tilmeldt

Denne valgmulighed bruges når du allerede har fået samtykke af kontakterne. Alle kontakter som ikke findes på din liste, vil blive oprettet som tilmeldte kontakter.

Du kan vælge den valgfrie mulighed "Auto opdater", som automatisk opdatere de kontakter der allerede findes på din liste, med den data der findes i din import fil.

Tilmeld igen

Denne valgmulighed vil tilmelde alle kontakter som ikke allerede findes på din kontakt liste eller gen-tilmelde dem som har været afmeldt. Alle kontakterne modtager automatisk en ny bekræftelses e-mail som de skal klikke i, før de aktiveres på din liste.

Du kan vælge den valgfrie mulighed "Auto opdater", som vil opdatere de kontakter der allerede findes på listen, med den nye data i din import fil.

Du er nu færdig!

Din import vil blive sat i gang, og du vil modtage en e-mail så snart dine fil er blevet importeret.