Du kan altid eksportere dine kontakter, og det er utrolig nemt.

Find den kontakt liste du ønsker at eksportere, og tryk på menuen "Eksport".

Tryk derefter på "Eksporter nu", den sætter automatisk din liste i gang med at bygge CSV filen.

Afhængig af størrelsen på din kontakt liste, kan dette godt tage et par minutter. Du kan trykke på "opdater" ikonet, eller vende tilbage senere for at hente din liste.

Så snart den er færdig, kan du se et "Hent" link, samt hvor mange kontakter der findes i filen.